joi, 19 octombrie 2017

Pompa tandem noua

Oferte pentru pompa tandem passat la preţuri imbatabile doar pe PieseAuto. Cumpără pompa tandem passat de la unul din magazinele noastre. Eu am schimbat aceasta pompa, la masina mea.

Intradevar, noua este destul de scumpa, intre si milioane, dar . Pompa tandem passat de vânzare la cel mai bun preț în Bazarul 4Tuning. Alege din oferte pentru pompa tandem. Pompa Tandem Luk Vw Golf Bora Audi A1.

Iti recomandam sa elimini din filtrele selectate sau sa incerci o noua cautare.

Passat km sunt reali deoarece eu am luat-o de noua . Piesa originala provenita din dezmembrari ( avem si alte piese pentru aceasta masina ) Livram orice piesa prin curierat rapid cu plata ramburs la destinatie. De cateva saptamani am observat ca am ceva scurgeri in partea din spate a motorului pe sub pompa de vacuum si pe langa mufa de la injectie . Pompa tandem are o garnitura care se gaseste si separat de cumparat. De ce ar mai putea curge motorina daca garnitura e noua? Fiind un motor PD are o pompa tandem, de presiune medie aproximativ. Solutia cea mai rapida ar fi schimbarea pompei cu una noua, preturi . Articolul MITSUBISHI OUTLANDER - POMPA TANDEM cu codul 03G145209D de la producator-ul MITSUBISHI(Dezmembrari) cu posibilitatea de retur in 10-30 . Dupa schimbarea periilor si a bucselor, masina porneste ca si noua la.


Am un volkswagen passat tdi din 2003. Chiar si pompa tandem, au zis ca nu cred ca este de acolo si prin.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare