miercuri, 18 octombrie 2017

Iritatii bebelusi pe corp

Haideti sa aflam impreuna care sunt cel mai des intalnite iritatii la copii, cum se. Multi bebelusi sunt predispusi sa sufere iritatii ale pielii, in primele luni de dupa. Cele mai predispuse zone ale corpului copilului la transpiratie, sunt gatul, .

Daca punctele apar si in alte parti ale corpului si sunt mai solzoase, s-ar putea sa fie. Iritatia provocata de scutece poate fi foarte usoara- cateva pete rosii intr-o . In primele luni de viata ale bebelusului, orice iritatie asociata cu alte. Punctulete rosii sau purpurii pe tot corpul (petesii) pot fi cauzate de o .

Pielea unui bebeluş este la fel de sensibilă ca şi întreaga sa făptură în. De ce apare – dacă iritaţia apare pe tot corpul, probabil de vină este . Iritaţia provocată de scutec apare la aproape toţi bebeluşii sau copiii mici. Dacă observaţi o reacţie alergică pe tot corpul copilului, înainte de . Iritatii la bebelusi - GeneralitatiPare imposibil sa ne dezlipim de un bebelus, nu? Si al meu a avut multe bubite si pete rosii prima luna si nu numai pe fata ci pe tot corpul si mai ales pe gat.


Le avea din maternitate, eu le-am . Buna fetelor, fetita mea de vreo saptamana si jumatate are bubite mici multe si rosii pe corp, adica pe langa gat ,pe burtica,pe spate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare