luni, 9 octombrie 2017

Magazine cu tapet in bucuresti

Ut dignissim aliquet nibh tristique hendrerit. Donec ullamcorper nulla quis metus vulputate id placerat augue eleifend. Magazinul TAPETCENTER, înființat în anul 200 pune la dispoziția clienților o gamă foarte largă de produse și servicii destinate .

Bucuresti Valea Cascadelor, Magazin Prosper 0615Bucuresti Romania. Sunt tapete superlavabile cu suport metex, aceasta insemnand ca adezivul se aplica numai pe perete nu si pe spatele tapetului, reducand la jumatate efortul . Suntem importatori si distribuitori de tapet de ani. Avand sediul in orasul Cluj Napoca si o prezenta pe piata materialelor pentru decoratiuni .

Vino in magazinele KA International din Bucuresti sau Iasi. Alege din 20de modele de tapet, borduri tapet, murale, accesorii si tesaturi pentru decoratiuni! Magazin de tapet in Bucuresti, Iasi, Constanta, Cluj, Bacau, Orac Decor Bucuresti, Brasov, Oradea, Timisoara, Pitesti, Galati, Suceava, Bistrita, Craiova, Piata . Decoratiuni interioare Orac Decor si tapet de lux Belgia Omexco si Arte.


Tapet Magazin, cel mai complet site de tapet decorativ de lux din Romania. Colectii exclusiviste de tapet, fototapet pentru camere copii, fototapet peisaje, tapet .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare