joi, 26 octombrie 2017

Cumparaturi online carrefour

Ne-am mutat in casa noua, si cum se intampla de obicei, cheile de la usa s-au schimbat. Te rugam sa le schimbi si tu prin schimbarea . Pagini similareCumparaturile sunt grele?

Serviciul de livarare gratuita este valabil pentru volume mari si distante de max. Carrefour reduce taxa de livrare si modifica taxa de greutate pentru cumparaturile facute pe Carrefour-Online. Carrefour România și divizia sa de real.


Te vei simti privilegiat de cate ori esti la cumparaturi.

M-am bucurat foarte mult cand am auzit ca cei de la Carrefour au lansat o platforma de pe care poti sa comanzi online cam orice produs din . Lansat neoficial şi în versiune beta încă din aprilie 201 carrefour-online. Am comandat de vreo ori de la Carrefour-online. Dupa ce Cora a avut o tentativa timida de a permite clientilor sa isi faca cumparaturile online, cei de la Carrefour lanseaza primul sistem online . Carrefour a lansat oficial, joi, magazinul online, după trei luni de la debutul proiectului-pilot, şi vrea ca până la sfârşitul anului să dezvolte o . De asemenea, cumpărăturile care depășesc suma de .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare