joi, 19 octombrie 2017

Noua lege a salarizarii 2017

Funcţionarii contractuali din administraţia publică vor avea cea mai mare creştere medie salarială în anul 201 dacă proiectul de lege privind salarizarea . Legii salarizării personalului din sectorul bugetar. Ultima varianta a legii salarizarii unitare a aparut in spatiul public.

Proiectul salarizarii unitare va fi aplicat incepand cu luna iulie 201 la salariile cuprinse in . Ministerul muncii a publicat noua lege a salarizarii unitare a persoanlului. Noul Guvern lucreaza deja la o noua lege de salarizare a bugetarilor. Noua grila de salarizare ar urma sa intre in vigoare de la ianuarie 20si va .

Noul ministru al Muncii, Lia Olguţa Vasilescu, a declarat joi că noua lege a salarizării va fi finalizată până în vară. Ministrul Muncii, Lia Olguţa Vasilescu, despre legea salarizării unitare: „Până la pragul. Ministrul Muncii, Lia Vasilescu a declarat luni că Legea salarizării. Parlament cel mai târziu în luna iunie 201 .

Proiectul legii salarizarii a fost prezentat in cursul zilei de luni (0017) sindicatelor din Ministerul de Interne, iar acesta arata ca vor exista cresteri salariale . Lia Olguţa Vasilescu a arătat că în legea salarizării unitare, la care Executivul Grindeanu. Lia Olguta Vasilescu a declarat joi, la Romania TV, ca noua lege a salarizarii va fi finalizata pana in vara si ca se va lucra pe legea . Legea este programata sa fie aplicata incepand din iulie 201 salariile urmand sa creasca in trepte, conform urmatoarelor etape:. Proiectul Legii salarizării unitare, care ar putea fi gata în cursul lunii martie, . Controversa in noua lege a salarizarii, sindicatele atrag atentia ca diferentierea dintre salarii si indemnizatii nu este corecta, in conditiile in . Stiri, articole si noutati Bugetarii primesc salarii mai mari din 2017: Legea nr.


Consultati aici noua grila de salarizare pentru bugetari. Negocieri pe Legea salarizarii unitare pentru bugetari la Ministerul Muncii si. Ministerul Muncii si Justitiei Sociale la o noua runda de negoci.


Noua lege a apărut recent în Monitorul Oficial și se aplică deja. Noua lege a salarizării este foarte importantă pentru sindicatele din sănătate, .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare