joi, 19 octombrie 2017

Arhitect peisagist timisoara

Ma numesc Stelian Luparu si sunt de profesie peisagist (arhitect peisagist - deocamdata in Romania sau landscape designer - in restul lumii). Arhitect peisagist, proiectare si amenajare gradini, design. Oferim proiectare spatii verzi, amenajare gradini si parcuri in Timisoara,.

Se realizeaza de catre personal specializat, architect peisagist in baza datelor culese . Daca doriti sa aveti gradina mult visata este de preferat sa alegeti un designer de gradini (garden designer sau arhitect peisagist) tinand cont atat de viziunea . Arhitect peisagist alexandru gheorghe, proiectare gradini si design peisager. Pret amenajare si proiectare gradina.

Costurile de mai sus implica: -o prima vizita in limita a kilometrii. Se realizeaza de catre personal specializat, architect peisagist in baza datelor culese de pe teren. Proiectarea se face computerizat in plan . Servicii, afaceri, echipamente firme Servicii diverse.


Arhitect peisagist cu experienta - amenajez, completez si intretin gra. Profesor: Anca Mărgăritescu, architect peisagist; Următorul curs va debuta in data de 16 .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare