luni, 2 octombrie 2017

Fise cu fructe de toamna

Fișe de lucru cu tema “Toamna harnică și de toate darnică”. Iti punem la dispozitie o varietate de planse de colorat cu fructe de toamna pentru tine si copilul tau. Vei gasi aici cele mai frumoase desene de colorat cu fructe .

FISA DE EVALUARE PT DOMENIUL STIINTE (CUNOASTEREA MEDIULUI)-GRUPA MARE. Activitati integrate - Fişe de lucru - Grupa mijlocie;. Fişe de lucru recomandate de comunitatea Didactic.


Arta, dimineata , in cadrul proiectului tematic-Fructe de toamna.

Domeniul Ştiinţă (DŞ) Fişe de lucru Fructele toamnei . Aceasta fisa am gandit-o pt activitatea integrata Cosul toamnei. Vizeaza alcatuirea de propozitii care sa contina cuvinte ce denumesc diverse fructe de toamna, precum si despartirea in silabe. TOAMNA IN CULORI - FISE DE COLORAT. EDUCATOARE: GRADINITA:Emil Braescu – Magura Bacau. Toamna vine cu roade bogate, fructe şi bucate: mere, pere, gutui, prune, piersici, nuci şi alune de pădure, struguri, afine, mure sau cătină.


Desenează fructele si legumele care seamana cu un cerc. Mai jos am postat fise de lucru pentru copiii de gradinita care pot fi folosite in. Cos cu fructe de toamna gasiti aici ! Fisa de lucru cu frunze de toamna . PLANSA DE COLORAT CU FRUCTE DE TOAMNA. Planse de colorat, usoare, pentru prescolari, cu fructe de toamna: mere, pere, prune, gutui, struguri, nuci, castane, alune. In postarile de mai jos intalnim fise ce fac referire la copil, la lumea lui si la mediul lui inconjurator, la anotimpuri la la toate.


Фоторепортаж Праздник осени Здравствуй Осень Выставка . Venirea toamnei în caleaşca ei de frunze ruginite aduce belşug de roade: mere, pere, gutui, prune, piersici, nuci şi alune de pădure, struguri, afine, mure sau . Imagini cu anotimpul de toamnă, cărţi, jetoane, Lotto cu fructe, flori, păsări călătoare, fenomene ale naturii,. DŞ-Aordonarea după grosime, fişa de lucru.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare