miercuri, 18 octombrie 2017

Afi palace cotroceni magazine

In curan te asteapta o experienta inedita de shopping! Amplasat la intersectia dintre Str. Timisoara, intreaga suprafata a mall-ului AFI Palace Cotroceni ofera un mix de brand-uri, .

Lista magazinelor din Afi Palace Cotroceni. AFI Europe sunt gazduite 3de magazine si un hypermarket . Afi Palace Cotroceni Magazin din Bucuresti. Afla cronici, evenimente, pareri, informatii, adresa pentru Afi Palace Cotroceni pe Metropotam!


Afi Palace Cotroceni, cel mai mare și cel mai indrăgit mall din Bucureşti, cu peste 80. Magazine în București - Afi Palace Cotroceni - Bd. AFI Palace Cotroceni, cel mai mare centru comercial din România, își diversifică oferta brandurilor de fashion prin deschiderea Viggo, cel mai . Centrul comercial AFI Palace Cotroceni, al doilea ca mărime din Capitală, a avut în primul semestru din 20venituri de peste 1milioane . Fossil va deschide primul magazin din România, în AFI Palace Cotroceni, unde va prezenta modele de ceasuri şi bijuterii, ochelari de soare, . PrograAFI Palace Cotroceni, Hipermarketul Auchan din AFI Palace, București Mall, Plaza România, Mega Mall.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare