miercuri, 4 octombrie 2017

Ce este acrilul

Termenul acril este de origine latina: acer ascutit + olere a mirosi si reprezinta un material pe larg utilizat mai ales in industria sanitara, . Cazile de baie din acril castiga din ce mai mult teren si ocupa din ce in ce mai multe bai din casele noastre. Acrilul; Poliesterul; Nailonul; Raionul (vascoza); Acetatul; Triacetat.

Optati pentru hainele din fibre 1 naturale gen bumbac, in, canepa, lana . Unghiile cu acril sunt rezistente si nu se crapa usor. Acrilul se gaseste de asemenea transparent dar si colorat : albastru, rosu, portocaliu, maro, roz, mov, . Poliesterul Este termenul folosit pentru fibre sintetice ca poliacrilul sau acrilul.

Sunt foarte rezistente la purtat şi uşor de întreţinut, dar ca orice altă fibră sintetică, . Fiindca e de fapt acril, o fibra ce imita foarte bine lana, ce nu lasa pielea sa respire. Hainele finute de bumac pot fi usor confundate cu cele din . Sunt foarte rezistente la purtat si usor de intretinut, dar ca orice . Dintre covoarele naturale, lana este cel mai cunoscut material iar varianta sa mai putin costisitoare este acrilul. Fibrele de acril sunt fibre sintetice facute din . Avantajele acrilului turnat, Căzi şi paravane pentru căzi, Produse, RAVAK RO.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare