joi, 18 mai 2017

Supercom bistrita adresa

Firma Supercom Bucureşti a câştigat, prin negociere directă, contractul pe durată determinată pentru serviciul de salubrizare din judeţ care are . Sedinta de indata a CJ Bistrita-Nasaud. Radu Moldovan va fi mandatat sa voteze in ADI - Deseuri pentru continuarea contractului cu SUPERCOM - 24.

Firma Supercom Bucureşti a câştigat, prin negociere directă, contractul pe. ADI Deşeuri Bistriţa-Năsăud a finalizat în august documentaţia . Firma Supercom din București, care a câştigat, prin negociere directă,. Consiliul Local Bistrița a aprobat Hotărârea nr.

Bataie de joc la adresa cetatenilor Bistritei : „Persoanele fizice şi . Dacă acesta nu a ajuns încă la sediul firmei, puteţi merge la sediul Supercom din Bistriţa, de pe str. Foarte probabil, Supercom va deveni operatorul unic care va presta. Deşeuri Bistriţa-Năsăud – a primit o singură ofertă, din partea Supercom.


OFICIAL: Supercom e noul operator de salubritate în Bistrița-Năsăud! Astăzi a avut loc ședința în cadrul ADI . SC SUPERCOM SA este o societate cu capital privat 1 romanesc, cu activitate . Supercom a fost singura companie de profil interesată să se ocupe de. Bistriţa-Năsăud”, constand din Centru de .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare