joi, 4 mai 2017

Rejansa perdea transparenta

Avem diverse modele de rejansă pentru perdele și draperii - poți alege de mai jos:. Rejansa cute transparenta, cm. Rejansa perdele lata de 1mm alba sau transperanta se foloseste pentru.

Rejansa transparenta, este folosita pentru prinderea perdelei pe carligele . Pentru perdele subtiri este preferabil sa alegi o rejansa complet transparenta. Modele de rejansa pentru perdele si draperii. Rejansa pliuri – de cm latime, pliurile sunt cusute manuale.

Producatori, distribuitori, furnizori - Rejansa, Rejansa fagure transparenta,. SERVICII CUSUT PERDELE, oferte si promotii la DEPASCANI, calitate garantata la preturi accesibile TIP REJANSA - REJANSA TRANSPARENTA CM. SERVICII CUSUT PERDELE, oferte si promotii la DEPASCANI, calitate garantata la preturi accesibile TIP REJANSA - REJANSA TRANSPARENTA CM. Rejansa pentru perdea de culoare alb transparent latime 25mm cu doua cordoane.


Rejansa (Bandă de încrețire) transparentă de mm pentru încrețire uniformă. Prețul afișat este valabil pentru livrările în România. Rejansele pentru perdele se vinde la rola de metri. Rejansa universala mm alb 2la cel mai bun pret acum la Dedeman.


Va invitam sa consultati si celelalte oferte din categoria Perdele si draperii metraj.

Denumire: Rejansa perdea cu doua fire transparenta. Rejansa pentru perdea subtire se foloseste pentru a da un aer elegant camerei. Banda perdele transparent Jenicuta, cu latime de de milimetri, . Cod produs: B04- 0Culoare: Transparenta Latime: cm.


Rejansa transparenta fagure cm.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare