marți, 16 mai 2017

Cheile orzei harta

Traseul Cheile Zanoagei – Lacul Scropoasa – Cheile Orzei - Cascada Sapte Izvoare – este un traseu destul de scurt, de aproximativ o oră şi . Aceasta scurta drumetie a fost realizata pe Valea Ialomitei, duminica 10-Apr-201 intr-o zi frumoasa de primavera si s-a desfasurat cu piciorul, . Am ajuns pentru a treia oară anul ăsta pe Transbucegi.

Drumul este tot închis circulației publice, însă ca în toate celelalte dăți, este foarte . Lacul Scropoasa - Cheile Orzei: lacul se poate vedea în întregime în 5-minute de la cabana. Cheile Orzei sunt situate in Masivul Bucegi, la sud de lacul Scropoasa, desfăşurându-se pe teritoriul judeţului Prahova, Muntenia, Romania. I-am colindat pe diverse trasee, mai blinde ori mai grele dar niciodata nu am ajuns in Cheile Orzei.

Am fost aproape doar o singura data, . Cheile Orzei sunt situate în nordul județului Dâmbovița, în Munții Bucegi, pe cursul râului Ialomița, la sud de Lacul. Tabere Centre Energetice Conferinte, Cursuri, Terapii si terapeuti, Concerte. Cheile Zanoagei, Cheile Orzei, Izvoare.

Camping Zănoaga - Lacul Scropoasa - capătul Cheilor Orzei - Cascada Izvoare şi retur. Ne aflăm deja în zonă, aşa că nu mai e nevoie să o . Situate la nord de lacul Scropoasa în Munții Bucegi, Cheile Orzei sunt printre cele mai strâmte, frumoase și spectaculoase chei de pe Valea Ialomiței și chiar . Cheile Orzei sunt situate pe Valea Ialomitei. Desi ai o lungime scurta, de aproximativ km, Cheile Orzei sunt impresionante si ofera turistilor si . Traseul de vis din Munţii Bucegi: Cheile Zănoagei - Lacul Scropoasa - Cheile Orzei - Cascada Şapte Izvoare. Experience Romania Cheile Orzei sunt situate in Masivul Bucegi, la sud de lacul Scropoasa, au o lungime de km, si sunt considerate ca fiind cele mai . Munții Bucegi, Valea IalomițeiDeschis turiștilorCheile Orzei sunt printre cele mai impresionante și spectaculoase chei de pe Valea Ialomiței, oferind iubitorilor de munte privelişti rare.


Lacul se află între Cheile Tătarului şi Cheile Zănoagei, iar apele sale străvezii. Cheile Orzei, spre Lacul Scropoasa se poate .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare