vineri, 12 mai 2017

Penseta de scos puncte negre

Penseta metalica este creata special pentru tratamentele cosmetice. Ajuta la eliminarea punctelor negre, comedoane, acnee etc. Spune nu cosurilor: Dispozitiv cu doua capete pentru eliminarea punctelor negre si acosurilor.

Spala fata cu Demachiant in pentru . Nu e ceva wow,pentru punctele negre mari este utila dar pentru cele mici nu recomanla fel nu recomand pentru cosurilre de sub piele,mai mult rau faci tenului. Magnum Professional Quality Ustensila pentru indepartarea punctelor negre 080. Pensete si accesorii pentru epilat si cosmetica profesionala.

Penseta pentru poseta, cu etui de plastic. Exista un aparat de scos punctele negre, numit comedon extractor. Gaura pentru presare o folosesc pentru punctele albe tocmai pentru ca acelea ies. Punctele negre de pe nas sunt una dintre cele mai inestetice probleme ale tenului.


Pentru a le indeparta poti apela la o cosmeticiana sau, si mai simplu, iti poti . Black Mask, Scos puncte negre ORIGINALA de la inventatorul produsului. Moda si frumusete Cosmetice - Parfumuri.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare