marți, 30 mai 2017

Plante ocrotite de lege in romania ppt

Un documentar avand ca tematica plantele ocrotite di tara noastra. Recomandat de moderator ppt Plante ocrotite de lege. Calatorind prin rezervatiile naturale ale Romaniei, de la campie pana pe crestele semete ale Carpatilor, putem intalni numeroase specii de .

PLANTE ŞI ANIMALE DIN ROMÂNIA PE CALE DE DISPARIŢIE. MONUMENTE ALE NATURII ŞI SUNT OCROTITE. SCOPUL : recunoaşterea plantelor ocrotite de lege. Hai să recunoaştem perlele acestor ţinuturi…plantele considerate prin lege .

Rezervaţia de bujori de stepă), unde cresc cele mai multe exemplare din România, datorită protejării mediului. Laleaua Pestriţă este una din speciile ocrotite de lege, încă din anii 1980. Plante rare din Romania Crinul de Padure Crinul de . Ce plante ocrotite de lege cunoasteti?

Animale si plante din Romania pe cale de disparitie - Duration: 4:36. Flora reprezintă totalitatea speciilor de plante dintr-o anumită zonă geografică. In Bucegi a ajuns sa fie foarte greu de observat, ma refer la plante inflorite,.


Ambele sunt insa ocrotite de lege fiind declarate monumente ale naturii. România, doar pentru că facem parte din UE. Plante ocrotite de lege in romania ppt,referat Romania ppt,Agroturismul in tarile europene si in Romania,Turismul in Romania,Raportul de tara al Romaniei in . Este o specie ocrotită, pe cale de dispariţie datorită distrugerii habitatelor. Majoritatea reptilelor şi amfibienilor sunt ocrotite de lege în România!


Legea ocrotește multe flori rare și deosebite, dar puțini turiști le cunosc. Ce nu stiai despre strugurii ursului o planta ocrotita de lege Sanatate. România, specia este declarată monument al naturii, fiind ocrotită în . Este printre animalele cel mai recent apărute în fauna României. Este un mare consumator de plante acvatice, dar mănâncă şi scoici sau melci.


Lista rezervațiilor naturale din România cuprinde ariile protejate de interes.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare