vineri, 12 mai 2017

Samsung porszívó hepa szűrő

A háztartási és ipari porszívó zsákok széles választékát forgalmazzuk. Samsung kazettás hepa szűrő egység. Ez a szűrő felelős azért, hogy a tartályból kiáramló levegőből kiszűrje a.

Mosható HEPA szűrő esetén a szűrő elmosásával jobb tisztítási . Porszívó hepa szűrő és hepa filter az Ön porszívójába is. Szűrő minden típusú készülékhez raktárról, kedvező áron! Kattintson, és nézze meg a készletünk!

A termék az alábbi porszívó típusokhoz használható: SAMSUNG AirTrack, SAMSUNG AirTrack Plus SC 475 SAMSUNG AirTrack Plus SC 478 SAMSUNG . Aktuális Samsung porszívó hepa szűrő ajánlatok az ÁrGép-en. Samsung szűrő készlet , SAMSUNG - porzsák, filter, tartozék minden porszívótípushoz: Porzsákcentrum. Porzsák nélküli porszívó; Ciklon rendszerű porszívó; HEPA szűrő; Automata kábel csévélő . Ha kellemetlen szaga van akkor a porszívó szűrő cseréje már ajánlott.


Tehát ha a készüléket évente csak 2-hónapot használja akkor is egy Hepa filtert kell . De mit is tud pontosan a HEPA szűrő? A HEPA szűrő tulajdonképpen egy nagy hatékonyságú részecskeszűrő. Népszerűségét és egyben előnyét a .

Kompatibilis porszívó: AirStar: FC82- FC822 City-Line: FC84- FC843. De´Longhi, DIRT DEVIL, Electrolux, ETA, Progress, Samsung, Scarlett,. Doboz tartalma: db habbetét, db habszűrő, 1db HEPA mosható szűrő . Gyártó: Samsung Modell: SC47F(VCC47F0V32) Leírás: Hepa szűrő A Hepa szűrő a legjobb megoldás az allergének ellen: a nagy hatékonyságú . Forró, lassan folyó csapvíz alatt öblítse le a HEPA kimeneti szűrő redőzött. Heinner HVC-V800PP Porzsák nélküli porszívó, 12W, l, HEPA szűrő, Fém. Samsung VCC52E5Vporzsákos porszívó, 2. SAMSUNG DJ6400358A ASSY GRILLE-FILTER; SC404 PP + HEPA + SPONGE.


Teljesítmény: 1500W Porzsák nélküli porszívó. Porzsák nélküli porszívó esetén is keletkezik szemét, csak az nem egy. A HEPA-szűrő (nagy hatékonyságú részecskeszűrő) legnagyobb .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare