luni, 22 mai 2017

Proceduri de igienizare bar

PROCEDURA SI METODE DE CURATENIE SI DEZINFECTIE. In spatiile de bar si depozitare trebuie sa se realizeze . Proceduri standard de igienizare in industria alimentara. Igienizarea spatiilor de lucru se realieaza la inchiderea fiecarui program de lucru astfel: - Indepartarea rezidurilor prin maturare si incarcarea in . In spatiile de bar si depozitare trebuie sa se . Bar - unitate de alimentaţie publică cu program de zi sau de noapte în care se desfac.


METODE sI MIJLOACE DE IGIENIZARE ÎN INDUSTRIA ALIMENTARĂ. Printre aceste proceduri se numara procedura de autocontrol, procedura de rechemare de pe piata a produselor neconforme sau procdurile de igienizare. Subiect: Autorizatie functionare bar - acte necesare. Procedura are drept scop prevenirea contaminarii produselor preparate la Blocul alimentar. I: Stie cineva sa-mi explice ce sunt princiiile de igienizare HACCP ? Norma de igienã privind producþia, prelucrarea, depozitarea, pãstrarea, transportul ºi desfacerea alimentelor din 16.


Vă așteptăm la proceduri stomatologice - maturi, copii (de la ani). Am iniţiat deja procedura pentru rezilierea contractului, pentru că firma nu îşi. Alexandrina BARI – inginer, expert consultant Gastrotehnică, THR CG Constanţa. Puteţi amenaja câteva separeuri, o zonă de bar şi o zonă cu mese pentru grupuri.


Contractul de igienizare separatoare de grăsimi sau hidrocarburi, după caz. Echipamentul este igienizat dupa fiecare zi de lucru.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare