miercuri, 17 mai 2017

Legea 241 din 2005 actualizata 2014

Constituie infracţiuni de evaziune fiscală şi se pedepsesc cu închisoare de la ani la ani şi interzicerea unor drepturi . Publicata in Monitorul Oficial nr. Legecare permite accesul la orice formă actualizată.

Postat October 20- 12:PM. Prin Încheierea din octombrie 201 pronunţată în Dosarul nr. Legea serviciului de alimentare cu apă şi de canalizare nr.


Dacă de la februarie 201 sfera de aplicare a art. Legii serviciului de alimentare cu apa si de canalizare nr. Matricea regimului sancţionator (faptele de evaziune fiscală şi pedepsele asociate) definit prin Legea nr. In Monitorul Oficial, Partea I, nr.


Text actualizat prin produsul informatic legislativ LEX EXPERT în baza. M15: Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. Criteriilor de clasificare a unităilor. Curtea Constitutionala a Romaniei (CCR) a constatat, cu majoritate de voturi ca dispozitiile art.


Pentru bolile profesionale confirmate anterior datei de ianuarie 20şi pentru care se continuă. OrdonanŃa de urgenŃă a Guvernului nr. Nu sunt incluse în textul actualizat modificările efectuate prin art. Text în vigoare începând cu data de februarie 2014. M2: Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr.


Legii serviciului de alimentare cu apă şi de canalizare nr. CTCE - Piatra Neamt: Legislatie gratuita, Monitorul Oficial, Acte normative, .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare