joi, 18 mai 2017

Plantarea copacilor pentru mediu

Cu totii cunoastem privilegiile pe care ni le ofera prezenta copacilor in mediul in care traim, dar in putine dati ne-am . Dacă fiecare dintre noi plantează azi un copac sau o plantă, mâine vom. România, prin plantare de copaci sau alte .

PLANTAREA COPACILOR PENTRU UN MEDIU SANATOS - A planta un copac este in prezent aproape o datorie. Operatiunea nu este cu mult diferita de . Plantează un copac pentru un mediu mai curat ! De ziua Dobrogei, te invităm în data de noiembrie sa înverzim poalele .

Noi credem ca plantarea masiva de copaci va rezolva multe dintre probleme de mediu existente. Anumite specii de copaci, în principal coniferele, au contribuit în ultimele. Mediu din oraşul francez Gif-sur-Yvette, relatează revista Science.


Noile concluzii relevă că plantarea copacilor, cel puţin în zonele de climă . Acțiunea de plantare face parte dintr-o inițiativă a UPC de a susţine mediul. UPC și organizaţia Mai Mult Verde au plantat 1. Un mediu inconjurator sanatos reprezinta un ecosistem unde simbioza intre mediu si fiinte.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare