joi, 11 mai 2017

Legume bio dumbrava

Ferma ecologica Biodumbrava producatoare de legume si fructe in sistem ecologic. Biodumbrava este un pionerat in agricultura bio romaneasca care promoveaza si o gama larga de legume din soiuri romanesti la cele mai inalte . Ferma ecologica producatoare de legume si fructe bio.

Microferma ecologica Biodumbrava este membra in cadrul asociatiei Ecoruralis din anul 20si din primavara anului 201 membra in cadrul asociatiei EcoR . Microferma ecologica de fructe si legume Biodumbrava. Microferma ecologica Biodumbrava este deschisa tuturor doritorilor de produse bio. Satisfactia lor ne-a determinat sa dezvoltam aceasta activitate de cultivare in sistem ecologic luand astfel nastere microferma Biodumbrava.

Microferma ecologica Biodumbrava, Bucharest, Romania. Ca o concluzie, după patru ani de muncă la Biodumbrava, fermierul. Legumele bio se fac greu, e foarte multă muncă, . La ferma Biodumbrava sa nu credeti ca veti gasi legume umflate si aratoase ca cele de la piata, dar va asiguram ca veti gasi legume si zarzavaturi BIO.


Marin Dumbrava cultiva in ferma sa ecologica legume precum morcov, sfecla. Gratie standardelor sale bio si a culturilor de legume din soiuri . In rubrica oferte de sezon veti gasi saptamanal legume, fructe, produse. Ferma utilizează numai tehnologii bio de cultivare a legumelor.


Ferma ecologica Biodumbrava si-a propus sa cultive acele tipuri de legume cu valoare Imaginebiologica foarte mare.

Acestea sunt recomandate pentru: copiii . Microferma Ecologică Biodumbrava e o gospodărie aparte, de găsit în județul Giurgiu. Marin Dumbravă crește legume în câmp, dar și în . Intrebarea mea este: de unde pot cumpara legume si zarzavaturi. Legume, salate, fructe certificate bio, de la producator direct la dvs acasa. Retea de distributie proprie in Bucuresti a produselor cultivate. Acest site este o prezentare generala a microfermei ecologice Biodumbrava, situata in comuna Joita, la km de Bucuresti.


Cu multă răbdare și pasiune, membrii familiei Dumbravă au trecut de. Gama de produse oferite face parte din categoria legumelor si fructelor .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare