luni, 29 mai 2017

Animale ocrotite de lege referat biologie

Printre animalele si pasarile ocrotite de lege in Romania se numara: Ariciul, Pisica salbatica, Veverita, Jderul, Lupul, Cerbul carpatin, Vulpea, Castorul, Rasul, . ANIMALE OCROTITE DE LEGE - biologie document online, dezbatere in articol scris. Iata care sunt acele animale salbatice protejate prin lege, cum ar trebui sa ne.

Animale Ocrotite in Romania - as Powerpoint Presentation (.ppt), PDF File (.pdf), Text File (.txt) or view. Ce plante ocrotite de lege cunoasteti? Rasul, capra neagra si cocosul de munte sunt astazi animale ocrotite de lege. In acelasi regim legislativ se afla si multe plante din patria noastra, reduse multe .

Prezentarea unor specii de animale ocrotite de lege (imagini și scurtă descriere) este utilă la clasele a VI-a și a VIII-a. Pentru ca este ocrotit prin lege, efectivele de rasi din Carpati s-au refacut, aici aflandu-se cel mai mare numar de astfel de animale din Europa . Referatul Plante si Animale Rare din Romania - Biologie, pentru facultate, uploadat in Biblioteca. Dintre florile de o frumuseţe rară, ocrotite de lege, amintim:.


Plante si animale ocrotite prin lege in Romania - Vegetatia Muntilor. Academia Romana prin Institutul de Biologie Bucuresti, . Animale ocrotite de lege in Romania, referate, animale protejate, Capra neagra, Cocosul de munte, Zimbrul, Ursul, Mierla, Lastunul de casa, Pisica salbatica, .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare