joi, 11 mai 2017

Modele unghii gel poze

Poze din - MODELE UNGHII CU GEL. MODELE EXTENSII GENE,EXTENSII PAR - aby72. Unghii rosii cu gel by Flory Nails.

Unghii French rosii by Flory Nails. Descopera modele unghii cu gel, modele unghii scurte sau french. Inspira-te din aceste poze cu modele unghii.


Pentru a realiza modelul din poza de mai sus nu ai nevoie decat de oja alba si neagra.

Multe dintre modelele de unghii pe care le vezi in poze sunt simplu de.

Inspiră-te din cele mai actuale modele de manichiură pentru anul 2016. Alege din tehnicile în vogă: unghii false cu gel, cu aplicații și desene . Modele unghii cu gel - Unghiile cu gel au devenit tot mai populare in ultima vreme iar gelul este materialul cel mai des folosit in intreaga lume. Tehnica de a crea modele de unghii cu gel este prezentata pe multe. Modele Unghii, Modele Unghii 201 Modele unghii simple,.


Modele Unghii a distribuit postarea publicată de Mineriada lui Dragnea 20- Jos. In preajma Sarbatorilor, manichiura imbraca forme festive, devenind o forma de expresie a spiritului energic si a atmosferei de petrecere care. Modele de unghii cu gel, unicat, pictate manual la noi in Salon Mihaela din Lugoj. In fiecare saptamana postam MODELE NOI de UNGHII CU GEL.


Dacă ești iubitoare de modele specifice Crăciunului, atunci trebuie să îți alegi neapărat acest model. Ai unghii mici, imperfecte sau fragile? Nu-i nimic, le poti infrumuseta cu ajutorul unora artificiale: cu acril, cu gel sau tipsuri.


Insa daca nu esti familiarizata cu o . Unghii cu gel-lac - poze unghii tehnice cluj. Unghii false cu gel Aplicatii unghii false Unghii false Bucuresti Manichiura french cu gel Modele unghii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare