marți, 2 mai 2017

Jocuri cu barbi la cumparaturi de haine

Aceste frumoase fete se afla la un magazin forte renumit pentru celebrele sale rochii. Ce trebuie sa faci tu in acest joc este foarte simplu, trebuie . Barbie se pregateste de cel mai important eveniment din viata ei, nunta.

Aceste pregatiri de nunta pot fi activitati foarte distractive si dar in . Tu trebuie sa o ajuti pe papusa Barbie sa isi gaseasca hainele potrivite si accesoriile. BARBIE CUMPARATURI LA MALL - JOCURI BARBIE. Magazinul de haine a lui Barbie se pare ca are un succes destul de mare, insa acum este nevoie de tine pentru a mentine acest succes in vanzarea hain.

Jocuri Shopping: Alcatuieste o delicioasa lista de cumparaturi, mergi la magazin si fa. Cumparaturi La Paris Online: Calatoreste la Paris, capitala Frantei, pentru o runda grozava de cumparaturi! Acest joc de-a costumatia iti da ocazia sa porti haine minunate.


Unul dintre cele mai populare jocuri fete, La Cumparaturi in Supermarket poate fi jucat gratis aici. Cuvintele asociate de catre jucatori cu acest joc sunt logice, . Unul dintre cele mai populare jocuri fete, Cumparaturi la Magazine de Moda. In acest joc de dress up, Barbie merge la cumparaturi de cadouri pentru Craciun. Ce-ar fi sa-i dai o mana de ajutor in alegerea hainelor pentru mersul la . Barbie a iesit la cumparaturi pentru cele mai frumoase haine de Craciun si dupa cum o stim noi pe frumoasa Barbie, unul dintre cele mai cunoscute fete la moda .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare