marți, 30 mai 2017

Salarii kaufland

Kaufland majorează din nou salariile lucrătorilor comerciali la un minim de 2. Lanțul de magazine Kaufland scoate la concurs o mulțime de locuri de muncă. Se fac angajări în această perioadă în magazine din întreaga .

Am lucrat la Kaufland Sebastian aproximativ ani jumatate. Program ore -sambete pe luna - salariu 16ron brut + 20 . Ce salarii primesc lucrătorii comerciali de la Kaufland - Realitatea. Kaufland poate ajunge chiar şi până la suma de 3.

Kaufland a decis să crească salariul minim pentru lucrătorii comerciali din magazine la 20lei brut, incluzând tichete de masă. Kauflan unul dintre cei mai mari angajatori din Romania, anunta cresterea salariului minim pentru lucratorii comerciali din magazine la 2. Anul trecut, lanturile de hipermarketuri Kauflan Carrefour, Cora si Auchan aveau 35. Salariul mediu net lunar al acestora a . Compania Kaufland face publice informaţiile oficiale privind salariile angajaţilor săi.


Astfel, un angajat Kaufland câştigă, la început, în medie, un . Kaufland majorează salariul minim pentru lucrătorii comerciali din magazine, ajungând astfel la suma de 20lei brut, incluzând tichete de masă. Reţeaua Kauflan unul dintre cei mai mari angajatori din România, anunţă decizia de a creşte salariul minim pentru lucrătorii comerciali din .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare