luni, 17 aprilie 2017

Tehnici de tesut margele

Sunt si alte metode de a face acest mic razboi de tesut margele. Astazi am sa promovez un tip special de tehnica de lucru manual si ma. La razboiul acesta de tesut margele se pot realiza atat bratari, cat si .

Am fost cucerita de razboaiele mici de tesut margele, cu care se fac . Am tot vazut on line razboaie de tesut margele. Stim cat de mult va plac bijuteriile handmade din margele, asadar azi invatam cum sa le. Bratari tesute in culori de toamna.

Daca v-a placut acest articol si vi s-a parut util, va invit sa citit si articolul despre tehnica de margelit numita Peyoue. La razboiul de tesut margele se pot realiza atat bratari, cat si coliere, cureluse (cordoane), bretele, tablouase, pandantive, etc Totul tine de . Invit si alti artizani sa deschida topicuri asemanatoare, despre brodatul cu margele, crosetarea cu margele, tesutul cu margele la razboiul de tesut, etc.

Găsește și salvează idei despre Țesut pe Pinterest, catalogul cu idei al întregii lumi. Vezi mai multe despre Mărgele, Împletituri din mărgele și Război de . Cu ajutorul acestui gherghef se pot confecţiona din mărgele, medalioane, brăţări, ornamente şi accesorii pentru îmbrăcăminte. Cele mai potrivite sunt mărgelele . Stare foarte buna, purtata foarte putin. Este produs handmade, deosebita, unicat. Lucrata prin tehnica razboiului de tesut, cu margele de nisip.


Bratari din margele de nisip, realizate manual cu razboiul de tesut margele (tehnica beading loom). Sfaturi simple pentru a-ti confectiona singuri bratari din margele. Am avut şi noroc, să avem în casă ghergheful de la jocul de ţesut, şi a mers repejor. Hai să uităm pentru o clipă de calculator și să ne relaxăm cu jucăriile clasice pentru cusut, țesut sau inșirat mărgele.


Fă-ți propriile bijuterii, desenează cu . Cea mai simplă tehnică de tesut este, fără îndoială - nodular. Cărțile de stringing conțin de obicei pe lângă tehnici de bază și modele. Cărțile de țesut și brodat conțin tutoriale pas cu pas și scheme .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare