marți, 4 aprilie 2017

Garnitura flotor wc

GARNITURA ROBINET TEMPORIZAT PISOAR. GARNITURA RACORD TEAVA EVACUARE DE LA REZERVOR WC LA VAS WC . Romstal iti pune la dispozitie o gama larga de Flotoare, armaturi wc la cele mai bune preturi.

Intra pe site si vezi ce oferte ti-am pregatit. Preturi pentru REZERVOARE WC de la lei. Cum schimb flotorul la un bazin de wc?


Flotor wc inlocuire, Flotor wc defect, Flotor wc inchidere robinet, Flotor wc.

O data ce nivelul apei scade garnitura de etansare se misca si . REZERVOR WC DE COLT quot;ANGOLOquot;. Bazinul de la WC s-a stricat, iar apa curge încontinuu în vas? Rezervor defect de WC - Bazin defect, fara parghia care sustine flotorul.


Flotor wc inlocuire; Flotor wc defect; Flotor wc inchidere robinet; Flotor wc. Piese de schimb Piese schimb sanitare Rezervoare, vase wc Garnituri, o-ring-uri. Când apa este evacuată din rezervor, flotorul atinge cel mai scăzut nivel şi.


E vorba de-un wc dinala vechi, montat sus, din fier, etc. Am cumparat o garnitura de cauciuc sa o schimb pe cea veche dar nu mai stiu cum era cea veche montata.

Daca nu, garnitura robinetului flotor nu mai inchide. Mai tineti minte vechile mecanisme de tras apa la WC? Ah, si garnitura dintre rezervor si vasul de toaleta nu se potriveste pentru ca e . Deşurubaţi cele două şuruburi Înlocuiţi vechea garnitură cu.


Acum, flotorul se poate regla la nivelul dorit de apă. Pentru a schimba garnitura de etanșare, scoateți mai întâi capacul rezervorului și apoi . Apa din rezervorul WC se scurge încontinuu prin conducts de spălare. Garnitura ventilului de la robinetul de trecere cu plutitor este uzată .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare