luni, 3 aprilie 2017

Piata de animale cluj

Cumpara sau vinde animale domestice si pasari, cereale, seminte sau furaje,. Primăria Cluj Napoca are în plan amenajarea unui loc special de vânzare a păsărilor și animalelor pe un teren unde există și piața de . Animale domestice si pasari Alte animale domestice.

Regia Autonomă a Domeniului Public (RADP) Cluj-Napoca a pregătit caietul de sarcini pentru a amenaja o astfel de piaţă pe strada Bobâlnei, . Târguri de ţară sau bâlciuri deosebite. Cluj-Napoca-film-targ-saptamanal-pasari-si-animale-mici-nov-2012-part-- Duration: 6:06. Animale vanzare targ - Cluj-Napoca.

Asa cum anuntam inca din luna ianuarie, administratia locala a comunei Viisoara are planuri mari pentru acest an. Piata-agricola este cel mai complex portal din domeniul agricol. Prahova, Vanzare, Cantar de animale din aluminiu, 2017-01-0 58RON, Are poza.


Consiliul Judeţean Cluj şi Centrul Agro Transilvania vor deschide la Dezmir, în incinta centrului, o piaţă de păsări şi animale mici. O piaţă de păsări şi animale mici va fi deschisă în incinta Centrul Agro Transilvania din Dezmir. Tot aici va funcţiona şi un punct autorizat pentru .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare