marți, 11 aprilie 2017

Jocuri cu barbie la cumparaturi de haine in paris

Cumparaturi La Paris Online: Calatoreste la Paris, capitala Frantei, pentru o runda grozava de cumparaturi! Acest joc de-a costumatia iti da ocazia sa porti haine minunate. Jocuri Shopping: Alcatuieste o delicioasa lista de cumparaturi, mergi la.

Cenusareasa va merge la Paris pentru a face cumparaturi de haine, aici aparan. Jocuri; joc la cumparaturi prin paris. Ea iubeste hainele semnate de designeri celebri, in special rochii. Ea vrea sa plece in Europa ca sa-si .

Sophia la moda in Paris este un joc in care micuta noastra Barbie fotomodel trebuie sa. Paris si apoi sa iasa la cateva ore de cumparaturi si distractie. Barbie se pregateste de cel mai important eveniment din viata ei, nunta.


Aceste pregatiri de nunta pot fi activitati foarte distractive si dar in . Tu trebuie sa o ajuti pe papusa Barbie sa isi gaseasca hainele potrivite si accesoriile potrivite, niste cercei draguti, o poseta care sa se asorteze . Alice este acuma în Paris, oraşul iubirii şi al modei. Doreşti să o însoţeşti la cumpărături? Unul dintre cele mai populare jocuri fete, Cumparaturi la Magazine de Moda.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare