joi, 20 aprilie 2017

Olx iasi paturi

Pat dublu + saltea King Size 180x2matrimonial. Pat suspendat din lemn cu cadru metalic, saltele incluse (birou bonus). Mobila dormitor second han paturi, perdele, dulapuri, draperii si decoratiuni Iasi.

Set canapele din piele naturala, SUPERBĂ! Mobila - Decoratiuni Sufragerie.

Vand mobilier(recamier,vitrina,lada pat ) covoare si scaune.

Anunturi cu paturipentru copii la preturi bune Iasi; vezi anunturi si contacteaza direct mamicile. Capat de pat si paturi tapitate in diverse modele. Mobila dormitor second han paturi, perdele, dulapuri, draperii si decoratiuni. Camera copilului Iasi - Anunturi gratuite - paturi. MYDAL cadru pat supraetajat, pn Înălțime: 1cm Lăţimea patului: cm Lungimea.


Alege din oferte pentru pat supraetajat. Pat supraetajat - Beneficiaza de Garantia de livrare Okazii. Paturi dormitor de la producatori, distribuitori directi prezenti pe Bizoo.


Paturi supraetajate cu un design elegant nu sunt atat de usor de gasit in ziua de azi printre marea diversitate de mobila. Tote sunt in stare de functionare. Canapele extensibile practice și atrăgătoare într-o varietate de modele și dimensiuni, ideale pentru casa ta.


Camera tineret Natalia- ancadrament pat. Camera tineret Natalia- pat cu sertar.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare