luni, 3 aprilie 2017

Rosal cluj contracte

ACTE NECESARE PENTRU INTOCMIRE CONTRACT. EXTRAS CF (CONTRACT DE INCHIRIERE). Rosal Grup impreună cu Primăria Cluj-Napoca au inagurarat azi primul Punct de colectare selectiva și ecologică.

Acte necesare pentru intocmire contracte. Rosal Grup - ofera clientilor servicii de salubritate, reciclare, vidanjare,. Program casierie şi centru de încheiere contracte.


Conform contractului de salubritate, DEEE sunt preluate de operatorul de.

Informaţii suplimentare: dispecerat Rosal - tel. Rosal Grup - ofera clientilor servicii de salubritate, reciclare, vidanjare, dezapezire, protectia mediului, intretinere spatii verzi. Acte necesare pentru intocmire de contract: Persoane fizice: buletinul proprietarului; actul de proprietate.


Contract colectare deseuri rosal - Cluj-Napoca. A doua actiune de colectare a deseurilor electrice din acest an se va desfasura sambata, Februarie 20si . Gunoaiele din Cluj-Napoca se scumpesc cu lei de persoana. Contract in prelungire, tarife in crestere: Cat cer Rosal si Brantner pentru a curatarea . In baza contractelor de delegare a gestiunii serviciilor publice de salubrizare din.


In aceste conditii, marele pierdant este firma Rosal Group care iese de pe.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare