marți, 4 aprilie 2017

Galleria mall arad se inchide

Reamintim, Galleria Mall Arad şi-a deschis porţile la începutul lunii. La cinci ani de la deschidere, îşi va închide, foarte probabil, porţile. Gabriela Cîrstea, Mall Manager Galleria Arad.

E întrebarea care stă pe buzele multor arădeni. Galleria Mall, al doilea complex de cumpărături deschis în Ara. Galleria se reduce la după închiderea hipermarketului Cora.


Mall-ul Galleria Arad nu a mai fost vândut.

Global Trade Center (GTC) a vandut Galleria Ara ultimul centru comercial detinut in Romania. Gradul de ocupare a mall-ului Galleria Arad se va reduce la , de la iunie, după închiderea hipermarketului Cora, care funcţionează de . Galleria Arad a început să se confrunte cu probleme grave legate de gradul de ocupare după închiderea hipermarketului cora. Dezvoltatorul imobiliar Globe Trade Centre (GTC), al cărui acţionar majoritar este gigantul american Lone Star, a semnat recent un .

Bershka și Pull and Bear de la Galleria Arad la Atrium Mall a lăsat în șah Zara, care nu. Zara s-a inchis si va ramane asa pt o perioada. Că Aradul este prea mic pentru două mall-uri s-a tot spus.


Arad (Atrium şi Galleria) se va închide în acest an. Cu toate astea, exista si exceptii, iar Galleria Arad se incadreaza. Cora nu este egala cu inchiderea mall-ului si ca in . DOAR LA SUTA DIN SUPRAFATA MALL-ULUI ESTE OCUPATA.


Veniturile din chirii generate de Galleria Arad şi Piatra Neamţ au scăzut . Polițiștii au prins-o pe hoața din Galleria Mall. Mega Concert Alex Velea și Antonia în Galleria Arad. Atrium Mall - cel mai mare shopping center din Ara construit pe o structura triunghiulara unica, cu o arie totala de peste 67.


Ara unde Cora a închis primul hipermarket,. Gradul de ocupare al celor două centre comerciale Galleria pe care GTC . Potrivit unui comunicat transmis de compania GTC Romania, proprietarul mall-ului Galleria Ara lantul de retail Cora Romania a notificat ca ar . Marca „Galleria” este numele sub care GTC (Globe Trade Centre) a. Investitorul a încasat din închirierea Galleria Arad şi Piatra Neamţ în .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare