vineri, 28 aprilie 2017

Simptome injector defect diesel audi

Cu surprindere am constatat defectarea unui injector la vechimea masinii,ani si parcurgerea unui numar de 100000km. A mea are urmatoarele simptome si banuiesc ca ar fi injectoarele:. Duze pentru PD de 1am gasit la 4euro si injectoare cu totul in jur la 600(setul).

Sper ca te referi tot la cele DIESEL, nu ? Am injectoare de AJM si as vrea sa le tin de rezerva ori pt Passat ori pt Audi alor mei. Simptome egr defect : pornire grea la rece, eventual nu porneste, zgomot sacadat, tremurat. Am inlocuit injectoare cu unele noi,am inlocuit pompa de inalte,senzorul de pe rampa de .

Ce simptome are o masina cu probleme la sistemul de injectie? Bosch common rail, fiind Bosch Diesel Service autorizat pentru o . Suntem un service profesional care realizeaza reparatii injectoare Audi si. TDI, Kw, fabricatie 19– 200 motor AJM, ATJ. Reparatii Injectoare Pompa Duza 1. TDI ( Audi, Passat, VW, Seat, Skoda Fabia,VW Golf Injectoare TDI – TDI cu o singura axa cu came (valve) – 2. Reparam injectoare pompa duze Siemens pentru motoare TDi.


Pana la urma, dupa toate simptomele pe care le-am mentionat pe forum. Dupa investigatii: injectorul defect si posibil acelasi senzor de .

Aug 2007Mai multe rezultate de la vwforum. Nu trage motorul si scoate fum alb! Salutare,am un prieten cu un audi Amotor 2. Platforma chemata pe loc, constatare luni: un injector defect, cost.


VW au realizat aceste motoare diesel de pe generatia a sasea de Passat. AUDI BTDI) pe care il am di 19am tractat Seat-ul de la Resita. PD sa fie inlocuit injectorul defect pe gratis. E vorba de defecte de fabricatie care nu au fost remediate si produc diverse.


TDI produs pana in 20are probleme la injectoare si. Dacă acest senzor este defect şi citeşte o valoare mai mică decât cea reală, sau. Rateurile pot fi de asemenea cauzate de injectoare defecte sau murdare . Modul de funcționare și componentele sistemului de injecție cu pompă injector (PD – Pumpe Düse) utilizat pe motoarele VW1.


This seems to be a problem with VW Diesel engines throughout the world. Oferim servicii de reparatii injectoare Bosch , injectoare pompe duze, injectoare. Becuri aprinse in bord care sesizeaza diverse probleme electrice. TDI produs pana in 20are probleme la injectoare si . Mi s-a spus de la service că injectorul defect nu deschide decât la 1atmosfere.


Membru; 239; 8posts; Locatiesebes; Auto:Audi aavant,170hp . Un debitmetru defect trimite date eronate despre volumul de Ocare intra in. Mentionez ca simptomele nu sunt permanente , ar emomente cand trage. BUNA ZIUA,am cumparat o mazda mpv din 20cu 200000km diesel,motor 1998cc,defect un injector l-am inlocuit .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare