luni, 24 aprilie 2017

Taxa salubritate sibiu

Conform Regulmentului de stabilire a taxei speciale de salubrizare, Asociația de Dezvoltare Intercomunitară ECO (ADI Eco) constituită la . Municipalitatea sibiană va schimba sistemul de plată pentru taxa pentru salubritate. Primăria spune că se va introduce opțiunea plății .

Reamintim sibienilor persoane fizice și juridice trebuie să achite noua taxă de salubrizare până în decembrie. Sibiu, Primăria anunță că este nevoită să crească taxele, urmare a . Consilierii locali ai municipiului Sibiu au adoptat în ședința de joi Regulamentul de instituire și administrare a taxei de salubrizare în . Regulament de instituire si administrare a taxei speciale de salubrizare in Municipiul Sibiu. Anexa de salubrizare datorată de utilizatori casnici proprietari de . Termenul limita pana la care trebuie sa platiti taxa pentru salubrizare - 12. Sibienii vor plati la Primaria Sibiu taxa pentru colectarea deseurilor!


SOMA salubrizare Sibiu - Companie. Ne puteti contacta si la numerele: 07236349072363740723634737 . Toți sibienii, persoane fizice sau juridice, au obligația să depună până în noiembrie 20declarația de impunere pentru stabilirea taxei de salubrizare .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare