miercuri, 19 aprilie 2017

Sanatorii in moldova

Republica Moldova există sanatorii care oferă servicii de întremare și odihnă pe tot parcursul anului. Aici, oamenii se odihnesc nu doar spiritual, dar şi fizic. Vă propunem atenţiei dumneavoastră retrospectiva sanatoriilor din Moldova.

Sanatoriile sindicatelor din Moldova: Prețuri, servicii și cum să obții o foaie de tratament! Unui salariat îi revine un bilet în 1de ani. Bucuria-Sind SRL (sanatoriul Bucuria-Sind) - instituţie medicală preventivă şi curativă, situată în regiunea staţiunii.


Agentia BALNEO-EXPRES va propune toate sanatoriile din Moldova si Ucraina la cel mai interesant pret!

Sanatoriul Nufărul Alb este unicul din Moldova cu apă minerală unicală ce se deosebeşte prin componenţa sa chimică variată. Republicii Moldova, UE și țărilor CSI;; preţul include cazare, patru proceduri curative, alimentare de patru ori pe zi; . Stațiune Struguras raionul Dubasari, satul Cocieri, Republica Moldova. Bucuria-Sind - un sanatoriu unic în Republica Moldova.


După declararea independenței Republicii Moldova, cele mai bune sanatorii din țară au trecut în. Mar, Consiliera din Moldova care încetinește traficul rutier și salvează vieți.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare