marți, 18 aprilie 2017

Spray apretat camasi

Probă: Spray pentru călcat şi apretat. Am călcat două cămăşi, una albă şi una albastră. Cumpara Spray pentru apretat 400ml Casino online de la eMAG la pret avantajos.

Cu acest spray calcatul hainelor devine o placere ! Auzisem ca exista la Amway, parca , un spray care apreteaza camasile. S-ar putea sa fi facut cineva mishto de mine, totusi. Gulerul se calcă pe dos – Pentru a nu se încreţi, gulerele cămăşilor trebuie călcate.

Pune apoi soluţia într-un recipient cu dispozitiv spray. Am primit reprosuri,dupa toata straduinta mea cu sol. Mar 2007Am nevoie de ajutor-cum sa apretez hainele?


ForumpostăriNov 2006cum se scrobesc cearceafurile? ForumpostăriIun 2003Mai multe rezultate de la forum. Spray cu apret - Casa mea - Tehnici in gospodarie - Forum pitici. Eu n-am apretat in viata mea nimic. Iun 2009Mai multe rezultate de la forum.


Video) Transformă călcatul hainelor într-un proces plăcut, rapid şi.

Pagini similaremai 20- După ce s-a călcat gulerul şi mânecile, cămaşa trebuie îmbrăcata pe. Călcatul cămăşilor - Voi cum reuşiţi să călcaţi cât mai uşor cămăşile din. Si mie mi s-a intamplat sa ma chinui cu o camasa minute bune.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare