vineri, 28 aprilie 2017

Detergent parchet

Detergenti pentru suprafete din lemn. Intretine-ti mobilierul si pardoseala in cea mai buna stare. Bona Detergent pentru Parchet este o solutie special creata pentru curatarea eficienta a parchetului lacuit sau ceruit.

Este comod de pulverizat, gata preparat . Bona Detergent pentru Parchet Uleiat este o solutie eficienta, sigura si usor de utilizat pentru curatarea parchetului uleiat. Curata si imbogateste fibra lemnului . La Dedeman puteti alege oricare din cele produse din categoria DETERG PT PARCHET,COV,SPRAY SOL ANTIPRF.

Preturi pentru DETERG PT PARCHET . Detergent parchet rezerva 4l la cel mai bun pret acum la Dedeman. Va invitam sa consultati si celelalte oferte din categoria DETERG PT PARCHET,COV . Detergent parchet spray 1l la cel mai bun pret acum la Dedeman. Va invitam sa consultati si celelalte oferte din categoria DETERG PT PARCHET,COV,SPRAY . Detergenti pentru pardoseli si parchet. Detergent concentrat, pentru curatarea manuala a pardoselilor din marmura, gresie, faianta.


Bona Detergent pentru parchet lacuit rezerva 4L este o solutie pentru curatare parchet si parchet din pluta. Solutia gata preparata nu trebuie diluata pentru .

Profita acum de OFERTE la Gresie si parchet de la BNB. Livrare rapida din STOC - Preturi promotionale de la 5.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare