joi, 18 decembrie 2014

Spalatorie haine cu fise cluj

Descoperă Spălătorie de haine cu autoservire în Cluj-Napoca cu ajutorul prietenilor tăi. Spalatorie de rufe cu fise in regim de autoservire in Iasi, detergent si balsam inclus, asiguram servicii de uscare si calcatorie. Aici, de mai bine de trei ani, funcţionează o spălătorie cum numai în filmele americane vezi.

Vii cu hainele de acasă, în rucsac, şi ţi le speli . Spalatoria la care merg cel mai des. Aici o fisa la jet wash costa lei si sunt disponibile boxe. Deja de o lună, Ana Ursachi le arată chișinăuienilor cum poate funcționa o afacere cu un singur angajat: managerul.

Vino sa vezi cea mai moderna spalatorie haine din Bucuresti de tip laundromat. Oferim preturi mici si reduceri pentru studenti! Clientii isi pot alege programul de spalare adecvat, iar functionarea echipamentelor se realizeaza automat, comandata prin fise.


De aceea, o spalatorie de cartier, eventual una in regim self-service, e binevenita cand te grabesti sau nu iti poti spala hainele acasa. Mi-ar plăcea să avem şi noi spălătorii auto „cu fisă”, să-ţi poţi spăla. Eu am vazut asa ceva prin Cluj cand eram student, recunosc nu am fost veci.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare