joi, 18 decembrie 2014

Miros urat haine spalate

La fiecare spălare mașina de spălat rufe emană un miros neplăcut? Rufele nu mai sunt parfumate așa cum ți-ai dori? De ceva timp imi miroasa urat(a statut)hainele din masina de spalat.

Dupa ce le spal chiar daca le scot imediat . Masina de spalat haine miroase - ForumpostăriIan 2010masina de spalat rufe miroase - ForumpostăriDec 2008prosoapelepostăriMai 2007Mai multe rezultate de la forum. Sfaturi practice pentru un spalat de rufe perfect. Pentru cei care s-au confruntata cu problema unor rufe care prezinta un miros neplacut sau nu .

Ati sesizat un miros neplacut al prosoapelor spalate in masina dvs. S-a intamplat ca rufele spalate sa le scoateti patate din masina de spalat? Când este nouă, maşina de spălat funcţionează la capacitate maximă, hainele sunt curate şi au un miros proaspăt care persistă timp îndelungat, însă pe măsură . Când în sfârşit îi vine rândul în cuva maşinii de spălat, mulţi alegem să punem tone de detergent şi balsam de rufe, în ideea ca hainele să miroasă cât mai.


Trucul care îţi curăţă maşina de spălat - Aşa scapi de mirosul de mucegai de pe haine. De Florentina Ionescu în Casa Gradina ian 2016. Poate fi de la masina de spalat, care trebuie curata, dar si stearsa de apa dupa.


Poate fi si de la balsamul folosit, unele miros urat dupa uscare chiar daca par a . Aşa scapi de mirosul urât din maşina de spălat!

Dupa cum am mai spus, instalarea masinii de spalat in baie sau in bucataria neventilata corespunzator, poate avea efecte neplacute in timp.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare