vineri, 19 decembrie 2014

Reguli de igiena in industria alimentara

Prezentele norme de igienă se aplică tuturor unităților alimentare care produc,. Se consideră unități de producție sau de industrie alimentară, în sensul. Norme de igiena in unitatile de industrie alimentara. Unitatile care detin produse alimentare trebuie sa fie astfel amplasate incat . Cunoasterea regulilor de igiena personala si la locul de munca de catre toti lucratorii din.


Personalul din unitatile si punctele de desfacere a alimentelor. Igiena este deosebit de importanta in orice domeniu, iar normele de igiena au, in primul ran rolul de a preveni imbolnavirile, de a scadea mortalitatea si .

Modulul - Tehnologii de curatare si igiena in industria alimentara. Scopul activitatii de curatenie in producerea . Managementul intern al calitatii sa. Proiectul Igiena in Industria Alimentara - Industria Alimentara, pentru facultate,. Calitatea igienica= asigurata prin reguli sau norme de igiena in conformitate cu . Se aproba Normele de igiena privind productia, prelucrarea, depozitarea, pastrarea,.


Prezentele norme de igienã se aplica tuturor unitãţilor alimentare care produc,. Se considera unitãţi de producţie sau de industrie alimentarã, .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare