joi, 25 decembrie 2014

Karcher se 4001 szőnyeg és kárpittisztító

A permetextrakciós készülékek, mint a Kärcher SE 400 lehetővé teszik a szálak mélyére ható tisztítást. Szőnyeg- és kemény padlók alaptisztításához alkalmas. Leírás: A Kärcher SE 40szőnyeg- és kárpittisztító ideális eszköz a padló és a padlószőnyeg tisztítására.

KARCHER SE 40Szőnyeg- és kárpittisztító. A napi ápolás ellenére a szőnyegpadlók idővel egyre inkább megviseltnek tűnnek. A Kärcher SE 40kárpittisztító készülék szőnyeg- és kárpit mélytisztításához alkalmas a permetextrakciós elv alapján. A frissvíz-tartály kivételével a készülék . SE 40takarítógép, Karcher SE 40takarítógép, Karcher SE 400 Karcher. A Karcher szőnyeg- és kárpittisztító készüléke gondoskodik padlószőnyegek, . KARCHER SE 40szőnyeg- és kárpittisztító Szőnyeg- és kárpittisztító A Karcher szőnyeg- és kárpittisztítója gondoskodik pl.


A hagyományos tisztítással összehasonlítva a Kärcher SE 40szőnyeg- és kárpittisztító gép egészen döntő előnnyel rendelkezik: kizárólag friss vizet használ . Karcher SE 40Szőnyeg- és kárpittisztító a Kárpittisztító, takarítógép kategóriában.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare