luni, 22 decembrie 2014

Judetul buzau

Buzău este un județ situat în sud-estul României. Se învecinează la nord-vest cu județele Brașov și Covasna, la vest cu Prahova, la sud cu Ialomița, la est . Listă de localități din județul Buzău.

De la , enciclopedia liberă. Asezare: Judetul Buzau,simbol BZ, este situat in zona carpatilor de curbura, ion provincia istorica Muntenia, drumul spre Moldova din Bucuresti. Judetul Buzau - Harta Romaniei,rh:pe-harta.

Harta judeţului Buzău,rh:buzau. Județul Buzău - ,rh:ro. Judeţul Buzău,rh:colegiuleconomic. Semnalați o altă imagineSemnalați imaginile ofensatoare. Pe harta judetului sunt marcate sate din judetul Buzau, selectate aleator.


Puteti vedea harta fiecarui sat alegand satul dorit din . Pe harta judetului sunt marcate cele mai mari comune din judetul Buzau. Puteti vedea harta fiecarei comune alegand . Orase Buzau - Lista orase judetul Buzau (BZ): Buzau, Ramnicu Sarat, Nehoiu, Patarlagele, Pogoanele - Harta oraselor din Buzau. Componenţă, activităţi, şedinţe, comunicări, acte administrative şi informaţii despre judeţ.


Judetul Buzau face parte dintre judetele de munte ale Tarii. Este situat în partea de N-E a Munteniei, pe valea Buzaului si în drumul cel mai scurt între .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare