luni, 22 decembrie 2014

Solutie de curatat parchetul

Amestecă ceașcă de oțet alimentar cu picături de ulei esențial de mentă și spală parchetul cu această soluție. O alegere populară în materie de pardoseli este parchetul laminat. Pentru îndepărtarea petelor, puteți folosi o soluție de curățat geamuri diluată în apă.

Când ne-am mutat în apartamentul acesta, am avut o dorință legată de parchet. Mai exact, mi-am dorit să fie (foarte) deschis la culoare. Parchetul din lemn natural e bine să fie curăţat cu o mătură din microfibre. Dacă are pete de mucegai, pune peste ele o soluţie din făină de .

Solutie curatare parchet 1l 15Mellerud la cel mai bun pret acum la Dedeman. Va invitam sa consultati si celelalte oferte din categoria SOLUTII DE . Solutie curatat parchet lemn nufar 750ml la cel mai bun pret acum la Dedeman. Va invitam sa consultati si celelalte oferte din categoria DETERGENTI . Sfaturi practice pentru a întreține parchetul. Indiferent de material și finisaj, parchetul se menține în timp dacă este curățat frecvent cu o cârpă.


Trebuie să folosești o soluție pe bază de solvenți, să cureți foarte bine . Cauţi o soluţie eficientă de curăţat parchetul? Amestecă un sfert de ceaşcă de oţet alb cu litri de apă caldă şi 2-picături cu ulei esenţial de .

Curatarea parchetului se face cu apa in cantitate moderata. Evitati ceara, otetul si soluţiile de curatat detergent „universal”, deoarece acestea matuiesc lacul .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare