joi, 25 decembrie 2014

Poliester intra la apa

Bumbacul este rezistent, dar are tendinta de a se micsora, de a intra la apa. Lana este calduroasa, supla, solida, dar scumpa si dificil de curatat . Termenul poliester este folosit pentru fibre sintetice ca poliacrilul sau acrilul.

Fie că vor intra la apă, fie că se vor lăbărța, nu vei mai fi deloc încântată să le porți. Unele textile suportă temperaturi mai ridicate, de peste . Poliesterul Este termenul folosit pentru fibre sintetice ca poliacrilul sau acrilul. Are o textură de lână, nu intră la apă şi este uşor de spălat.

Hainele din poliester se calcă la o temperatură medie, printr-o pânză. Spală puloverele cu apă călduţă (de grade Celsius) şi foloseşte . Irina Markovits: 1 POLIESTER sau CUM CITIM ETICHETELE DE PE. Bumbacul, inul , lâna, poliesterul sau vâscoza sunt materiale care se. Dezavantaje – se şifonează uşor şi poate intra la apă sau se poate . Il speli si, in functie de felul materialului, intra sau nu la apa. Se poate folosi programul de stoarcere, pentru că bumbacul nu intră la apă.


Materialele sintetice: acrylic, nylon, acetat şi polyester. Firele de poliester au o durată de viaţă ridicată, uzură minimă, nu intră la apă şi reţin excelent vopseaua atunci când se doreşte imprimarea.

Panza de canepa se va micsora in apa calda sau la uscare cu aer. Lana polara este o structura de tesatura fabricata din poliester si acril. Sunt fibre usor de vopsit, care absorb cu usurinta apa. Daca le speli acasa, foloseste apa calduta (maximum de grade Celsius) si. Hainele din poliester se calca la o temperatura medie, printr-o . Microfibre: Material din poliester, moale, de bună calitate.


Cel mai mult intră la apă lenjeriile de pat și cearșafurile ieftine, subțiri. Zilele trecute am stricat o bluză de la Zara pentru că nu i-am acordat importanță la spălare și pentru că e superb materialul din care e făcută, . In schimb, sa nu vad hainele din poliester, transpiri foarte tare in ele. Materialul nu se şifonează şi nu intră la apă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare