miercuri, 10 decembrie 2014

Simptome injectoare defecte logan diesel

Aug 2012Pompa de Injectie (Regulatorul de Debit) - Pagina 12. Oct 2011Injectoarele Pe GPL Au Probleme? Fum scoate orice diesel, dar cand se duc injectoarele e un fum specific de.

Altfel toate injectoarele au o corectie marita si testul nu este concludent. Va multumescpostăriNov 2011injectoare defecte? Nov 2009bate un injector sau mai multepostăriDec 2008Injectoare infundate, cum se manifesta motorul?


Tutoriale Logan nu mai porneste problema duze injectoare retur.

MADE IN ROMANIA TVTutoriale Logan nu mai porneste problema duze injectoare retur stricate Logan 1. Ce simptome are o masina cu probleme la sistemul de injectie? Bosch common rail, fiind Bosch Diesel Service autorizat pentru o . Nu mai retin, dar tu de ce le-ai reparat, ce simptome aveau? Am fost la service-ul din Prahova, unde au verificat injectoarele si s-a dovedit a fi doar unul defect. Ci - nu mai pornește, cauza: pompa injecție blocată. Apr 2011Probleme fum logan dieselpostăriIan 2011Oare am vreun injector infundat?


Am un logan dci 20are 1200km dimineata pornita utilizata toata ziua seara. Suntem un service profesional care realizeaza reparatii injectoare Logan 1.

Schimbare duza retur injector Delphi Dacia Logan 1.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare