joi, 25 decembrie 2014

Sortat nasturi la domiciliu 2015

Sortat nasturi la domiciliu, o munca usoara dar migaloasa. Nu o sa castigati prea mult din sortat nasturi la domiciliu dar cu siguranta daca dispuneti de mult timp liber si nu aveti un job puteti obtine un. Angajez fete si baieti pentru sortare nasturi la domiciliu.

Candidatul nu trebuie sa aiba antecedente . Fiecare angajat va primi 100de nasturi pe care va trebui sa-i sorteze in categorii. Pentru fiecare 10de nasturi sortati va primi Ron, in total . Sortat nasturi la domiciliu, o munca usoara dar migaloasa - Mahar.

Ati aplicat pentru programul de munca la domiciliu. Pentru a putea lucra la domiciliu va rugam sa urmati pasii de inscriere:. Angajez colaboratori pentru sortare nasturi la domiciliu.


Efectuare de sondaje prin telefon 17. Cautare prin motoare specializate pe internet 18. Oferte LOCURI DE MUNCA LA DOMICILIU SORTAT NASTURI - Vanzari, Cumparari,.


Angajez personal pentru sortare nasturi la domiciliu. Candidatul nu trebuie sa aiba antecedente penale 1.

Salariu 25– 35de lei pe luna in . Loc de munca Sortat nasturi la domiciliu - Postat la: 05-04-2007. Detalii despre jobul Sortat nasturi la domiciliu. Cum sa iti organizezi nasturii in functie de: model, culoare, marime. Niculcioiu Vasilica-gigi septembrie 201 20:16.


As dori sa lucrez la domiciliu ,asamblat pixuri, sortat nasturi înșirat mărgele etc nr tel . Cerinte minime obligatorii: - varsta minima de inscriere este ani; - fara antecedente penale ; - domiciliul stabil in Romania; - dexteritate . Sunt confectioner de meserie am nevoie sa lucrez la domiciliu detin masina simpla si triploc,as putea sa. Buna ziua as dori si eu un job acasa.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare