miercuri, 28 mai 2014

Odorizant wc profesional

Odorizant WC ce se pune in interiorul bazinului sau se ataseaza pe interiorul. Schimba atmosfera din toaleta cu produsele profesionale oferite de mertecom. Odorizant wc picaturi , aroma fresh , persistenta ore , se aplica cateva picaturi in exteriorul vasului de toaleta , cantitate 2ml.

Odorizant profesional pentru toalete care se ataseaza in exteriorul bazinului. Designul odorizantului este transparent. Odorizant toaleta concentrat Aktiv Duft ambalat la flacon de 10ml. Se foloseste pentru odorizarea toaletelor si spatiilor sanitare din birouri, clinici medicale, .

Mod de utilizare: aplicare directa. Oferim o colectie variata de odorizante wc de calitate, odorizant wc lichid sau solid. Schimba atmosfera din toaleta cu produsele profesionale oferite de MECO.


Odorizanti lichizi - : Odorizant lichid picatura Milano 125ml ROMAR Cod 402 Odorizant lichid. Produs profesional ce poate fi folosit ca atare sau diluat. Odorizante profesionale pentru camera sau pentru grupuri sanitare, odorizante pastile. Odorizant profesional ambiental automatic electronic. Are carcasa fabricata din plastic alb.


Odorizant WC Efekt cu efect de lunga durata.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare