joi, 8 mai 2014

Citate despre daruire de sine

Pagina: Citate similare, Autor: Ecaterina Chifu, Sursa: Reflecţii, Idee: inteligentă, Exprimare:. Dăruirea de sine este cea mai mare comoară a unei fiinţe. Poti da fara iubire, dar nu poti iubi fara daruire.

Sa darui totul, sa sacrifici totul fara speranta de rasplata, asta inseamna iubire. Cred in binefacerile prieteniei, cand ajunge pana la daruirea de sine.

In continuare te las cu de citate despre recunostinta pe care le-am adunat pentru tine :). Te elibereaza din inchisoarea preocuparii de sine. Citate Maica Tereza, aceasta maicuta superba ce a gandit pentru noi multe aspecte.


Banii vor veni de la sine daca prima oara cautam Imparatia Lui. De am darui toti aceeiasi dragoste pura si sincera pe care a daruit-o cea . Citate celebre despre Incredere in Sine. Avand incredere in sine, ai castigat chiar inainte de a incepe.


Bunatatea in a darui creaza iubire. Lumea nu-ti poate darui ceea ce nu primeste de la tine.

Citate celebre, citate despre viata, citate despre dragoste, citate despre prietenie,. Tocmai despre acest lucru tind a marturisi aforismele , citatele , maximele,. A darui si a nu simti ca dai ceva din partea ta este cea mai buna cale de a darui.


Viata si intelepciunea sun cele mai mari cadouri posibile.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare