joi, 15 mai 2014

Containere moloz cluj

Aceasta deoarece s-au amenajat douăzeci de puncte de colectare speciale, unde clujenii pot arunca moloz sau mobilă veche. Debarasare,evacuare moloz mobila veche la cel mai pret. Debarasam mobila veche la vel mai mic pret.

Transport moloz Cluj,debarasare,evacuare,eliberare erice fel de moloz din constructii sau din demolare,container moloz la cel mai mic pret ieftin in cluj asigur . Moloz care nu este aproape niciodata aruncat acolo unde trebuie. Transport moloz nisip sort pietris. Servicii Auto - Transporturi Servicii de transport.

Acestea vor fi incarcate in masini si duse la groapa de gunoi. Transport moloz Cluj la groapa de gunoi cu masini speciale sau container gunoi. Transport moloz Cluj,deseuri la cel mai mic pret asigur incarcare, debarasare evacuare lemne deseuri ,container moloz cluj, trasport nisip,sorturi,pietris balast . Lucrari de demolare; Moloz; Aparate cu ecran si televizoare; Deseuri. Materiale problematice; Deseuri voluminoase . Reprezentantii Primariei au anuntat ca incepand de luni vor interzice depozitarea deseurilor voluminoase la punctele gospodaresti pentru .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare