miercuri, 28 mai 2014

Cute pantofi piele

Ocazional, aplica o crema speciala pentru piele pe suprafetele din acest. Una dintre cele mai bune investitii pe care o puteti face este incaltamintea din piele. Puteti purta toata viata o pereche de pantofi de calitate, .

Purtați pantofii alternativ, lăsând întotdeauna o zi între purtări. Este nevoie de un timp de relaxare a pielii. Purtarea zilnică îmbătrânește pielea . In trecut, cand ne mai cumparam pantofi si de la tarabe,.


Dar cum recunoastem mai exact piele de calitate sau daca pantofii sunt din piele. Pentru aceasta luaţi puţină apă, picuraţi pe pantofii din piele, şi cu o ţesătură de bumbac prin mişcări rotative poleraţi pantofii. Eleganti si foarte rezistenti, pantofii din piele se curata de praf sau. Nu-i purta foarte des, intrucat se decoloreaza repede si fac repede cute. Eleganţi şi foarte rezistenţi, pantofii din piele se curăţă de praf sau.


Nu-i purta foarte des, întrucât se decolorează repede şi fac repede cute. Aceste tipuri de piele trebuie tratate diferit fata de pielea nappa,.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare