marți, 27 mai 2014

Cu ce se sterge mobila neagra

Am incerca cu multe solutii si rezultatul este acelasi, dezastru, . Trebuie sa stii insa ca acea nuanta pe care ai ales-o este . Stergerea prafului, indepartarea petelor, lustruirea sau ceruirea sunt cateva modalitati prin care iti poti pastra mobila stralucitoare.

In lipsa unei solutii speciale pentru mobilier, puteti folosi detergentul pentru geamuri. Il puteti aplica direct pe mobilier, fara sa fi sters inainte . Mobila din PAL melaminat se intretine in primul rand cu solutii din comert. O sterg tot timpul cu o carpa moale, dar fiind neagra se vede foarte .

Mai intai este bine sa stim ce fel de mobila avem, daca este mobila din lemn masiv sau este mobila moderna cu finisaje moderne, daca este din ratan,. Pentru a da luciu mobilei din lemn sau pal, foloseşte o bucăţică de vată. Poti face o solutie ieftina de sters mobila din ulei de masline si suc de lamaie.


Mobila va capata luciu, un miros . Iata care sunt cele mai eficiente si rapide trucuri ca sa stergi praful! Este mult mai practic să pulverizezi soluţia pe o lavetă şi apoi să ştergi mobila.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare