vineri, 16 mai 2014

Modele unghii 2017

Vezi mai multe despre Manichiură cu gel, Unghii culoarea pielii și Manichiuri. Poze din - MODELE UNGHII CU GEL. Urmareste noile tendinte pentru modele unghii 2017.

Inspira-te din aceste poze cu modele unghii. Anul trecut a fost memorabil prin manichiura bubble, si, din fericire, aceasta tendinta nu a ramas cu noi mult timp. In acest articol am adunat toate ideile manichiura 201 pe care va recomandam sa le.


Vrei sa ai unghii de invidiat in culorile care sunt in tendinte anul acesta?

Vezi cele mai frumoase modele pentru unghii, manichiurile cele mai trendy si inspira-te . Jos gelul de pe unghii, jos unghiile false, scoatem forfecuta din sertar si taiem unghiile. Unghii de Todoran Anamaria - 44151. Poze cu modele de unghii, modele unghii, modele de unghii 201 unghii cu gel, unghii pictate, unghii modele, modele unghii cu gel, modele de unghii pictate.

Daca in 20am fost oarecum socate de noul trend al unghiilor cu blanita si cu. Dincolo de stilul exclusivist, modelele la moda incanta prin . Postat de: Yvette in Modele de unghii ianuarie 1 2017. Transforma-ti manichiura experimentand cele mai noi modele de unghii simple ale sezonului.


Modele de unghii false, unghii 3 pictate sau cu gel. Tendințele modei în materie de unghii. Descoperă cum se efectuează tehnic alungirea unghiilor cu gel. De la clasicul roșu, la nuanțe nude sau modele grafice inedite, vei găsi ceva pentru. Manichiuri primăvară 20– Modele grafice pe unghii.


Anul acesta se pare ca este dominat de oja cu efect de oglinda, iar un model de unghii cu gel in acest stil va fi demential! Toate starurile de la Hollywood au . Modele superbe de manichiura si pedichiura 201 modele de unghii 2016. Ce modele de unghii se poarta in 2016. Se pot aplica pe toate tipurile de unghii. Modul de aplicare: Pentru o fixare mai.


Vrei sa stii ce manichiuri vor fi in voga in 2017? Unghiile la moda vor miza in primul rand pe luciu, asa ca o oja stralucitoare este un must-have. January 20Moda Leave a comment 29Views. Exista milioane de idei si poze cu modele de unghii stiletto insa astazi vreau sa va prezint o .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare